


Italien har verkligen satt spÄr i mitt hjÀrta. Kommer Äka dit flera gÄnger helt klart.
Ta vara pÄ livet och varandra. LEV NU. Kram Marie
BlÄbÀrsgrottor, ca 24 st
200 g rumsvarmt smör
1 dl strösocker
3 1/2 dl vetemjöl
1 dl marsånpulver (kan ersÀttas med vetemjöl)
1 msk vaniljsocker
1 tsk bakpulver
Fyllning
blÄbÀrssylt
SÀtt ugnen pÄ 175 grader.
Vispa smör och socker poröst. Blanda de torra ingredienserna och rör ner i smeten. Blanda till en slÀt deg. Forma degen till bollar och lÀgg pÄ en plÄt med bakplÄtspapper eller i en smord minimuffinsform. Gör försiktigt en fördjupning i varje boll och klicka i sylten. GrÀdda mitt i ugnen i ca 15 min. LÄt kakorna svalna en stund pÄ plÄten och lÀgg sedan över dem pÄ ett galler för att kallna helt.
Receptet och bilderna Àr frÄn Allt om Mat.
Ta vara pÄ livet och varandra. LEV NU. Kram Marie