fredag 14 augusti 2020

Grannar

Måste bara berätta om ett par grannar på min gård som jag var hos igår. Vilka varma människor. Ett bevis på att livet inte tar slut när något i familjen händer. Deras 25 åriga son dog för ett år sedan. Han hade cancer. Så himla tragiskt. De berättade öppet om honom och hur de hade det. Jag berättade om min gubbe - om hans sjukdom Alzheimers. De var väldigt förstående och ställer frågan rätt ut - hur mår du? Jag sa att många stunder i mitt liv är väldigt jobbiga och jag är medveten om att det kommer att bli värre. Vilka människor de gav mig i alla fall mycket positiv energi. De har även två små Chihuahua hundar, Katla och My. Så små och gulliga.
Jag älska tidningar och har nu provat på tidningen Leva & Bo. Vilket härligt tips det fanns i ett nummer. En familj hade liten yta att odla på. Då spikade de upp lådor på en vägg med jordgubbarsplantor. Alltså så vill jag ha det också.
Vi har ju projekt balkong just nu här hemma. Men mycket är ju så att det är svårt att fixa själv. Som tex att ta bort skåpförvaringen som står på balkongen. Hoppas att det ska lösa sig.
Har även klippt ner en väldigt ranglig Mårbacka pelargon. Ska klippa mera senare. Men skotten var så otroligt fina. Men att skotten ska få kraft måste alla blommor bort. Så då blev det rosa fluff i glas istället.
Ta vara på livet och varandra. LEV NU. Kram Marie 


1 kommentar:

  1. Hej! Hittade din blogg nu. Det var väldigt fina ord du skriver om oss. Tack fina. Du berörde mig också. Vi måste träffas igen. Kram! / Maggan

    SvaraRadera